Muka Depan | Pembelian | Tentang Tembakul | Cara Urutan | Sejarah Silam | Testimoni | Bonus Eksklusif | HubungiZAKAR LEMAH, LENTOK, KECIL DAN CEPAT TEWAS, ATASINYA SEGERA DEMI KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA ANDA.
Jadikan Aktiviti Seks Anda Sehangat Bulan Pertama Perkahwinan.


"Kini, tak perlu lagi rasa rendah diri kerana saiz dan kemampuan bertahan, semuanya ditanggung beres!"
 

 
 

Salam Sejahtera buat pengunjung yang dihargai,

Tahukah anda, kajian menunjukkan 80% suami gagal memberi nafkah batin yang sempurna dan memuaskan kepada isteri mereka! Anda Bagaimana?

Disebabkan perasaan malu dalam diri wanita, mereka jarang memberitahu ketidakpuasan batin mereka kepada suami…AWAS! Jangan biarkan perkara ini berlaku kepada pasangan anda. Jika ini berlaku berbagai masalah akan anda hadapi. Banyak kes perceraian dilaporkan adalah berkaitan ketidakpuasan isteri dalam hubungan suami isteri kerana kelemahan zakar suami.

Begitu juga kes-kes dimana si isteri yang kurang iman, tanpa pengetahuan suami dia mencari kepuasan di luar tanpa memikirkan akan dosa. Alangkah malangnya si suami jika ini terjadi hanya kerana kelemahan dalam diri dalam menjalankan tanggungjawab yang sangat besar kepada isteri.

Dalam keadaan si suami tertekan untuk mendapatkan kehebatan kembali zakar mereka agar si isteri kembali tersenyum, pasaran dicurahkan dengan pelbagai ubat dan pil peransang yang belum tentu kemujarabannya. Ada juga yang membawa kesan negatif yang memburukkkan lagi prestasi suami di ranjang. Lebih parah lagi, sesuatu yang paling di takuti lelaki-lelaki normal di dunia iaitu MATI PUCUK boleh berlaku!

Maka dengan rasa tangungjawab terhadap masyarakat, Syarikat PT Hujan Emas (M) Sdn. Bhd. telah membuat R&D dan akhirnya berjaya mencipta formula untuk menguatkan dan membesarkan zakar berasaskan Ikan Tembakul. Sejarahnya tentang khasiat darah dan lendir ikan tembakul telah diketahui sejak zaman dahulu lagi. Hasil R&D maka terhasillah produk kosmetik untuk lelaki yang diberi nama Minyak Tembakul Kanda Power.

Syarikat PT. Hujan Emas (M) Sdn. Bhd. yang merupakan syarikat bertaraf ASIAN yang dimiliki oleh Bumiputera 100% yang telah didaftarkan pada tahun 2008. Penubuhan syarikat ini adalah sebagai menyambut seruan kerajaan untuk bumiputera menyertai bidang pembuatan yang berasaskan bio teknologi terkini yang bertaraf antarabangsa.
 

MEMPERKENALKAN


Minyak Tembakul Kanda Power dikeluarkan sebagai kosmetik untuk lelaki.

Digunakan secara tradisional untuk melancarkan perjalanan darah, serta melegakan sakit sendi dan otot.
Baik untuk merawat masalah lemah tenaga kelelakian.
20% - 30% tambah saiz selepas 10 hari digunakan.
Tanpa Alkohol dan Halal. (Bukan untuk diminum!)
Telah menjalani ujian makmal dan disahkan selamat.
Harga yang cukup berbaloi untuk kebahagiaan rumahtangga anda.
Didatangkan dalam dua saiz pilihan iaitu 40ml dan 60ml

Cara menggunakannya:
Sapu dan urut di zakar dua kali sehari selepas mandi pagi dan petang.
Cara guna disertakan dalam setiap kotak, ebook cara urutan lengkap juga akan dihadiahkan dengan pembelian hanya dari laman promosi ini.
 

 
TENTANG TEMBAKUL


Ikan Tembakul Malaysia

Ikan Tembakul Emas Indonesia
 

Ikan Tembakul atau juga dikenali sebagai blodok dan ikan belacak atau blontok seringkali disamakan, namun hakikatnya kedua-dua ikan ini sebenarnya adalah berbeza.

Ikan Tembakul atau nama saintifiknya periophtal madon sehlosseri dan ikan belacak atau nama saintifiknya periophalamus koelreuteri kedua-duanya terdiri dari keluarga yang sama iaitu keluarga atlantick meckskeeper.

Perbezaan antara ikan tembakul dan ikan belacak:

Tembakul Belacak
Membina lubang yang lebih besar Membina lubang yang lebih kecil
Dalam lubang sehingga 3 kaki Dalam lubang hanya 6 inci
Masuk kelubang dengan cara terjun Masuk kelubang dengan cara mengundur
Makan umpan jika dipancing Tidak makan umpan
Duduk dalam lubang antara 6-7 minit Duduk dalam lubang sekitar 3 minit
Boleh hidup di darat lebih lama Hidup di darat lebih singkat
Saiz lebih besar Saiz lebih kecil
 


SEJARAH SILAM

Ketika Laksamana Cheng Ho datang ke Melaka, beliau dan rombongan pedagangnya pernah singgah di Parit Unas, Muar, Johor disebabkan bot tunda mereka telah dipukul ombak dan pecah di Parit Unas. Berdasarkan lunas tembaga bot tunda Laksamana Cheng Ho telah dijumpai oleh penduduk setempat, maka berdasarkan lunas tembaga itu maka kampung tersebut dinamakan kampung Parit Lunas, tetapi pada ketika itu orang-orang cina menyebut perkataan itu dengan pelat maka disebut unat. Lama kelamaan disebut unas dan kekal hungga kini Kampung Parit Unas, Muar, Johor.

Lokasi kedua Laksamana Cheng Ho di pantai kuala Parit Jawa, Muar, Johor. Laksamana Cheng Ho mengetahui bahawa penduduk Parit Jawa terdiri dari orang-orang jawa. Asalnya orang jawa itu terdiri dari kaum ponorogo. Orang yang mula-mula membuka Parit Jawa yang datangnya dari Tanah Jawa, Indonesia. Sekarang kuburnya masih ada di selekoh pantai Parit Jawa.

Setelah kedatangan rombongan Laksamana Cheng Ho, orang-orang jawa telah menyambut dan mengadakan upacara sambutan maka pengikut Laksamana Cheng Ho yang beragama buddha juga mengadakan upacara sembahyang dan ketika itu mereka telah mendirikan sebuah bangsal dan meletakkan sebuah replika yang dibawa dari Negara China sebagai arah tuju sembahyang.

Selepas mengadakan upacara sembahyang, orang-orang jawa telah menyajikan makanan yang berbentuk makanan penguat tubuh iaitu salah satu bahan yang disediakan ialah ikan tembakul atau blodok. Selepas keesokkan harinya mereka bertanya kepada salah seorang orang jawa akan khasiat ikan tembakul, maka orang jawa itu memberitahu bahawa ikan tembakul mempunyai antibodi yang kuat kerana ikan tembakul tinggal didalam lubang lumpur lembut kerana asal manusia dari tanah juga.

Maka setelah mengetahui khasiat ikan tembakul maka ikan itu dipanggang dan diletakkan ditempat sembahyang sebagai tanda kemakmuran, kesejahteraan dan kasih sayang yang bertemakan kepada hubungan seperti adik beradik.

Orang-orang cina yang bermastautin di Parit jawa yang berpakaian seluar pendek hitam besar dengan ikatan selimpang hijau sebagai talipinggang telah meletakkan batu asas yang kini Tok Kong Chor Ser Kong berusia 160 tahun. Tok Kong pertama dan tertua di Malaysia.

Replika Ikan Tembakul yang terletak di menara Tok Kong Chor Ser Kong

Kerana itulah terdapat replika ikan tembakul yang diletak di atas menara Tok Kong Chor Ser Kong pantai kuala Parit Jawa sebagai simbol kemakmuran, kesejahteraan dan kasih sayang.

Siaran Majalah 3 telah pun keudara pada
8hb May 2010 jam 9:00 malam di TV3

 

 
 


 
KERATAN AKHBAR

 

Berita Harian Edisi Johor Jumaat 02 Oktober 2009


Berita Harian Edisi Johor Selasa 29 Disember 2009

 TESTIMONI

Assallamualaikum...

Asal mulanya saya mengetahui produk Kanda Power ini melalui laman web. Setelah membaca testimoni pelanggan lain, tedetik di hati saya untuk mencuba sendiri Minyak Tembakul Kanda Power.

Ternyata hasilnya tidak mengecewakan saya. Setelah menggunakan selama dua minggu secara konsisten, hasilnya amat menakjubkan. Zakar saya menjadi lebih besar dan bertambah panjang. Isteri saya juga tekejut dengan hasil yang saya perolehi. Terima kasih Kanda Power.


Zoolfazly Rahman
Shah Alam, Selangor

 
 

TESTIMONI

Salam sejahtera,

Pertama kali diperkenalkan dengan produk Minyak Tembakul Kanda Power, saya terus meyakininya kerana sejarah telah membuktikan akan khasiat dari lendir dan darah ikan tembakul.

Alhamdulillah setelah saya menggunakan produk ini dan mengikuti arahan penggunaannya dalam masa 10 hari, telah nampak akan perubahannya. Ternyata apa yang di war-warkan seperti tahan lama, saiz ++, mantap dan berkesan bukan satu omong kosong.

Saya sangat berterima kasih kepada rakan yang memperkenalkan produk ini kepada saya kerana produk ini telah benar-benar membantu menyelesaikan masalah yang saya hadapi.

Yang Benar

Yatim Bin Salleh
Felda Lock Heng,
Johor

 
 
TESTIMONI

Salam Sejahtera,

Pertamanya saya ingin mengucapkan berbanyak-banyak terima kasih kepada rakan yang telah mengenalkan produk Minyak Tembakul Kanda Power kepada suami saya.

Jika sebelum ini prestasi suami saya agak kurang memberangsangkan, dengan menggunakan produk ini nampaknya semakin mantap dan lebih mengikat kasih sayang antara kami. Malu saya untuk bercerita secara berlebihan kerna melibatkan hal-hal sulit rumahtangga.

Saya sangat berpuashati dengan produk ini dan jika pasangan anda mengalami masalah berkaitan tenaga kejantanan, maka sangat bagus untuk mencoba produk ini.

Terima kasih.

Elwa Susinti
Paya Kumboh, Tanah Mati,
Sumatera Barat.

 
 
TESTIMONI

Assallamualaikum,

Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan tahniah kepada Syarikat Hujan Emas (M) Sdn Bhd terutamanya kepada pengarah syarikat, En. Hussin Sudin kerana berjaya mencipta formula minyak tembakul kanda power yang benar-benar power.

Saya seorang tukang urut tradisional. Selain urutan biasa, saya juga menjalankan perkhidmatan urutan tradisional untuk memulihkan tenaga kelelakian. Dengan adanya Minyak Tembakul Kanda Power, kerja saya menjadi semakin mudah.

Saya mengurut menggunakan Minyak Tembakul Kanda Power untuk urutan tenaga kelelakian dan ramai pelanggan yang datang berurut dengan saya telah saya syorkan untuk menggunakan minyak tembakul kanda power ini sebagai kegunaan harian.

Setakat ini hasilnya cukup memberangsangkan, tiada seorang pelanggan pun yang komen negatif terhadap produk ini malahan semakin ramai yang mahu mendapatkannya.


Pak Hitam (Dukun As-Taga)
Rawatan Tradisional Lemah Tenaga Kelelakian
Batu Caves Selangor

 

BONUS EKSKLUSIF

Dapatkan tujuh bonus eksklusif dibawah jika anda membeli dari web jualan ini. Ingat, hanya belian dari web jualan ini!
Anda tidak akan mendapat bonus ini jika membeli dari pihak lain.

BONUS EKSKLUSIF 1

E-book Kamasutra
Menerangkan tentang berbagai posisi ketika bersama pasangan, lengkap dengan gambar-gambar.

BONUS EKSKLUSIF 2

E-book Teknik Arab Sudan
Mendedahkan teknik bagaimana orang-orang Arab Sudan membesar dan memanjangkan zakar.

BONUS EKSKLUSIF 3

E-book 99 Way To Show Love
Mendedahkan 99 cara untuk memperlihatkan cinta anda

BONUS EKSKLUSIF 4

Rahsia Nikmat Jimak
E-book petua teknik hubungan seks untuk kepuasan maksima


BONUS EKSKLUSIF 5

E-book Ada Apa Dengan Cinta?
Tip Cinta &Teknik Mencari Cinta yang pasti Membuatkan Anda Dicintai pada setiap Masa! Anda akan didedahkan dengan pelbagai jenis cinta. Ebook ini bukan saja untuk remaja malah sesuai juga untuk suami isteri.


BONUS EKSKLUSIF 6

E-book Permata Yang Hilang.
Permata Yang Hilang adalah pengetahuan Seni Nafkah Batin yang membicarakan soal senggama (hubungan seks) secara terang dan jelas merupakan rujukan penting bagi setiap bakal pengantin dan suami isteri.

BONUS EKSKLUSIF 7

E-Book Mutiara Hikmah
Mengandungi beratus-ratus kata mutiara yang memberikan anda semangat yang tinggi untuk meneruskan kehidupan yang penuh cabaran ini.

BONUS EKSKLUSIF INI ADALAH TERHAD!!!
Mungkin akan berubah pada bila-bila masa sahaja.
Sila buat tempahan segera!!!
(Bonus eksklusif ini adalah dalam bentuk Produk Digital)


Ada Lagi Bonus Percuma Untuk Setiap Pembelian
Minyak Tembakul Kanda Power

 
 
BERTINDAKLAH SEKARANGSebotol bersaiz 40 ml hanya RM30.00 sahaja.
Sebotol bersaiz 60 ml hanya RM45.00 sahaja.
Kos Penghantaran RM7.00 Semenanjung dan
RM 9.00 Sabah & Sarawak

Jika anda membeli lebih dari sebotol tetapi kurang dari 10 botol belanja pos hanya dikenakan sekali sahaja.Ya, Saya ingin membeli dan memiliki Minyak Tembakul Kanda Power sekarang dan mahu menikmati saat bersama pasangan dengan lebih baik serta mengambil peluang untuk memiliki semua BONUS EKSKLUSIF dengan percuma!

Ya, Saya juga bersetuju untuk membayar sebanyak RM 30.00 dan bayaran pos sebanyak RM 7.00. Semuanya berjumlah RM 37.00 (Semenanjung) , RM 30.00 dan kos penghantaran sebanyak RM9.00 Semuanya berjumlah RM 39.00 (Sabah & Sarawak) untuk sebotol bersaiz 40ml.

Ya, Saya juga bersetuju untuk membayar sebanyak RM 45.00 dan bayaran pos sebanyak RM 7.00. Semuanya berjumlah RM 51.00 (Semenanjung) , RM 45.00 dan kos penghantaran sebanyak RM9.00 Semuanya berjumlah RM 54.00 (Sabah & Sarawak) untuk sebotol bersaiz 60ml.

(Jika anda menggunakan kaedah bayaran bank in, masukkan RM40 atau RM60 dan wang lebihan akan saya kembalikan bersama kiriman produk)


Sekian, semoga produk ini akan lebih mengikat kasih sayang anda suami isteri. Jadikan hubungan anda seperti bulan pertama perkahwinan anda. Saya turut mendoakan agar kebahagiaan anda berkekalan hingga akhir hayat.


Yang Benar

Noor Azam
Pengelola kandapower.com


P.S: Jangan berlengah lagi, mencegah lebih baik dari mengubat. Walaupun anda merasakan masih "power" namun produk ini boleh digunakan untuk "maintain". Jangan sampai dah hilang power baru nak gelabah....

P.S:
Saat bersama memang seronok, jangan akhiri dengan kekecewaan isteri. Ramai suami mengalami pancutan pra matang dan masalah kelemahan zakar suami. Keputusan ditangan anda. Ingin isteri anda gembira puas atau kecewa. Ayuh lakukan persediaan setiap malam anda sekarang!!

 
Minyak Tembakul Kanda Power 40 ml dan 60 ml
Kod Produk: KP40 @ KP60

Krim Kanda Power
Kod Produk: KKP

Cincin Kanda Power
Kod Produk: CKP


Kapsul Belut Best

Kod Produk: KBB


Krim De Kemut

Kod Produk: KDK


Krim De Montok

Kod Produk: KDM


Maajun Super Ginseng

30 kapsul dan 100 kapsul
Kod Produk: MSG30 @ MSG100


Kapsul Penawar Diabetis

Kod Produk: KPD


Peluntur Lemak Obesiti
Kod Produk: KPL
 
CARA PEMBELIAN MUDAH

Sila bank in atau transfer jumlah bayaran harga produk berserta kos penghantaran ke akaun dibawah:
Noor Azam Bin Moh Arjan
Maybank: 101049309682
CIMB: 01130093174529

Kemudian SMS/WhatsApp nama, alamat pos, email, jumlah bayaran, masa bayaran, nama bank dan kod produk ke +60177734317

Contoh: Hasyim Ahmad, No.128 Jalan Warisan 3, Taman Warisan, 84000 Muar, Johor, che_has_ahm@gmail.com, RM96, Maybank, 10:25am, KP60


 

 

[ Muka Depan | Pembelian | Lain-Lain ProdukHubungi ]